Zwanger

Ben je zwanger of net bevallen en heb je klachten aan je rug, bekken of stuitje? Wij kunnen je helpen om weer goed en pijnvrij te leren bewegen en zo goed mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Vaak zijn een paar behandelingen al voldoende om weer vooruit te kunnen.

Bewust Bevallen privé workshop aan huis

Een goede voorbereiding op je bevalling en kraamtijd is aan te bevelen. Hierdoor kun je rustig en vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Dit kan je helpen om de geboorte van je kindje een zo mooi mogelijk moment en tevens een goede start te laten zijn.
 Wil jij in 1 avond helemaal voorbereid zijn op je bevalling? Bij mij in de praktijk of desgewenst bij jou thuis maak ik een privé workshop voor je op maat. Afgestemd op jouw vragen en onzekerheden om jou en je partner optimaal voor te bereiden op de bevalling en kraamtijd.

Er is alle rust en ruimte om in een persoonlijke  sfeer uitleg, voorbeelden en oefeningen te krijgen en al je vragen te stellen die je helpen om met een zelfverzekerd en goed gevoel aan de bevalling te beginnen. In slechts 1 avond van ongeveer 2 uur ben je er helemaal klaar voor!

Wat kun je verwachten tijdens de workshop: heldere en eerlijke informatie over de ontsluiting en persfase en alles wat er voorbij kan komen tijdens een bevalling. We oefenen een goede ademhaling en een juiste perstechniek.  Daarnaast leer je manieren om je zo goed mogelijk te ontspannen en houdingen voor het opvangen van de weeën.

Al met al een zeer complete en compacte workshop met alle informatie die je nodig hebt om met een goed gevoel je bevalling in te gaan!
 
De privé workshop kost 100 euro en kan bij aanvang direct contant worden voldaan. Op verzoek kan er een factuur gemaakt worden, sommige zorgverzekeraars vergoeden deze gedeeltelijk. Bij een reisafstand van meer dan 15 km (enkele reis) vanaf Herwijnen of Werkendam worden er reiskosten in rekening gebracht. 0,25 cent per km.

De workshop wordt gegeven door  Marieke la Verge, een ervaren en enthousiaste oefentherapeut,  kinderoefentherapeut en tevens docent Bewust Bevallen bij Rivas en trotse moeder van 3 jonge kinderen.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je mailen naar: marieke@cesarwerkendam.nl

Advertenties