Over ons

Mijn naam is Marieke la Verge. Ik werk samen in onze praktijk met mijn collega Martine Kusen in Werkendam als Oefentherapeut Cesar en kinderoefentherapeut. Daarnaast ben trotse moeder van 3 zoons (7,9 en 11 jaar) , geef ik workshops over ergonomie en fysieke belasting tijdens het werk en ben ik docent Bewust Bevallen.

Ik heb een grote en brede interesse in mensen, bewegen, kinderen en spelen. Deze combinatie maakt elke dag weer even uitdagend als leerzaam. Met deze blog wil ik jou op een positieve manier inspiratie bieden zodat zo veel mogelijk volwassenen en kinderen zich goed kunnen (leren) bewegen!

In onze praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen met klachten aan bijv. rug, bekken, nek en/of schouders. Deze klachten komen veelal voort uit een ongunstige manier van bewegen en er wordt tijdens de behandeling actief gewerkt aan het verbeteren daarvan. Als kinderoefentherapeut ondersteun ik kinderen in hun motorische en sensorische ontwikkeling door met ze te spelen en hun ouders en leerkrachten adviezen op maat te geven.

Mijn collega Martine werkt daarnaast ook als psychosomatisch oefentherapeut en begeleidt mensen met lichamelijke klachten die zijn oorsprong hebben in veel en langdurige stress en biedt een totaal aanpak waarbij de behandeling zich richt op zowel de lichamelijke klachten als op de psychosociale problematiek. Dit is een integrale aanpak.

Wil je meer informatie of een afspraak maken; mail dan naar marieke@cesarwerkendam.nl of bel naar naar 0183-503720.

N.B. Ik schrijf ook met veel plezier voor het blog van Toys42hands, een aantal posts zijn op beide blogs te vinden.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s