Over ons

Mijn naam is Marieke la Verge. Ik werk in mijn praktijk in Werkendam als Oefentherapeut Cesar en kinderoefentherapeut. Daarnaast ben trotse moeder van 3 zoons (8 ,10 en 12 jaar) , geef ik workshops over ergonomie en fysieke belasting tijdens het werk en ben ik docent Bewust Bevallen.

Ik heb een grote en brede interesse in mensen, bewegen, kinderen en spelen. Deze combinatie maakt elke dag weer even uitdagend als leerzaam. Met deze blog wil ik jou op een positieve manier inspiratie bieden zodat zo veel mogelijk volwassenen en kinderen zich goed kunnen (leren) bewegen!

In onze praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen met klachten aan bijv. rug, bekken, nek en/of schouders. Deze klachten komen veelal voort uit een ongunstige manier van bewegen en er wordt tijdens de behandeling actief gewerkt aan het verbeteren daarvan. Als kinderoefentherapeut ondersteun ik kinderen in hun motorische en sensorische ontwikkeling door met ze te spelen en hun ouders en leerkrachten adviezen op maat te geven.

Wil je meer informatie of een afspraak maken; mail dan naar marieke@cesarwerkendam.nl of bel naar 06 22 76 70 71

 

 

Een gedachte over “Over ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s